4x4 training - seizoen 2018/2019

14 mei 2019 19:45


Vanaf de herfst was er het afgelopen seizoen eens in de twee weken op vrijdagavond topvoetbal te zien op de velden van vv LEO. De spelers van de O11-1, O11-2 en de O10-1 lieten hun kunsten zien. Elke keer kwamen zij met veel enthousiasme naar Sportpark Marsdiek. De neutrale toeschouwer heeft de groei van deze jongens kunnen zien gedurende het hele seizoen.


4 x 4 training  seizoen 2018/2019

 

Vanaf de herfst was er het afgelopen seizoen eens in de twee weken op vrijdagavond topvoetbal te zien op de velden van vv LEO.

 

De spelers van de o11-1, o11-2 en de o10-1 lieten hun kunsten zien. Elke keer kwamen zij met veel enthousiasme naar Sportpark Marsdiek. De neutrale toeschouwer heeft de groei van deze jongens kunnen zien gedurende het hele seizoen.

 

Het hele jaar waren er punten te verdienen, voor winstpartijen, gelijke spelen maar zeker voor elk doelpunt! Aanvallend voetbal werd dus beloond!

 

Vanaf deze weg wil ik de trainers die meegeholpen hebben nog bedanken. Nog een groter bedankje is er voor de geweldige spelers die elke keer met veel inzet deze avonden hebben meegedaan.

 

Allemaal winnaars! Uiteindelijk is er dan ook nog een echte top-3, deze jongens hebben het hele jaar de meeste punten verdiend. Dit jaar waren dat:

 

1) Niels Bosch

2) Stan Janssen

3) Lars Bosch

 

Vanaf deze kant nog een felicitatie en allen tot volgend seizoen! Voor weer een nieuw seizoen spektakel op de vrijdag!!!!Delen

Lees meer over:
#seizoen #training

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!