Aankondiging indelingsproces seizoen 2014-2015

21 januari 2014 22:15


.

Aankondiging indelingsproces seizoen 2014-2015

vvLEO staat voor de uitdaging om ruim 650 spelers over teams voor het komende seizoen te verdelen! Club-, team- en spelersbelangen moeten zorgvuldig worden afgewogen. Voor de ene spelersgroep is dat gemakkelijker dan de andere. Het indelingsproces is verreweg het meest complexe proces in vvLEO door het enorme aantal betrokken mensen. De wijze waarop vvLEO het indelingsproces uitvoert, illustreert mede in hoeverre vvLEO er in slaagt haar visie in praktijk te brengen. Het is dus logisch dat het vvLEO-bestuur dit proces voortdurend wil verbeteren namens haar leden. Een succesvol indelingsproces betekent een soepele start van het nieuwe seizoen.

Nu  de SC, TC en JC een feit zijn, is het moment aangebroken om volledig gezamenlijk op te trekken. De commissies streven naar een indelingsproces eenduidige afstemming en communicatie door de vereniging. Alle leerpunten uit de indelingen van het huidige seizoen worden meegenomen. Het indelingsproces voor de senioren wordt nog eens nader bekeken in het licht van de vvLEO visie. We gaan uit van meisjesvoetbal en ook de positie van zaalvoetbal moet worden vastgesteld. Het huidige vvLEO1 zaalteam is referentie voor het laatste. In de loop van het proces gaan we iedereen via de vvLEO-media op de hoogte houden van algemene de stand van zaken.

Voor de eerste algemene informatieavond over het vvLEO-indelingsproces richten wij ons op woensdag 12 februari om 20:00 uur in de vvLEO-kantine. Datum is onder voorbehoud, maar alle leiders, trainers, jeugdcoördinatoren van het huidige seizoen en het komende seizoen wordt geadviseerd de datum in hun agenda te zetten. Nadere informatie en tijdige uitnodiging volgen.

Arend Ringnalda

namens SC, TC en JC

 

Delen

Lees meer over:
#seizoen #team #teamindeling

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!