Nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

17 oktober 2018 19:30


Per ingang van 1 november 2018 zal Nordin Merema de functie van Technisch Coördinator overnemen van Jan Willem de Haan.
Per ingang van 1 november zullen we een andere, praktischere benaming gebruiken voor Technisch Coördinator en wordt deze functie ‘Hoofd Jeugdopleiding’ (HJ) genoemd

Nieuwe Hoofd Jeugdopleiding vvLEO

 

Per ingang van 1 november 2018 zal Nordin Merema de functie van Technisch Coördinator overnemen van Jan Willem de Haan. Jan Willem heeft als gevolg van wijzigingen in zijn andere werkzaamheden onvoldoende tijd om deze functie langer uit te kunnen voeren. We zijn daarom blij dat Nordin het stokje van Jan Willem over kan nemen.

 

Per ingang van 1 november zullen we een andere, praktischere benaming gebruiken voor Technisch Coördinator en wordt deze functie ‘Hoofd Jeugdopleiding’ (HJ) genoemd. Er zal gedurende seizoen 2018-2019 aandacht besteed worden aan de volgende drie pijlers:

  1. Invulling en uitvoering van Partijtjestraining
  2. Begeleiding trainers van met name JO7 t/m JO13
  3. Organiseren van themabijeenkomsten voor alle trainers

 

Achter de schermen zal Nordin zich alvast zo goed mogelijk voorbereiden voor zijn start van 1 november. Het kan zijn dat u daarom door Nordin benaderd wordt om mee te denken of mee te helpen om het technisch beleid vorm te geven. Heeft u zelf ideeën of wilt u nu al in contact komen met Nordin, neem dan vooral contact met hem op.

 

Wij wensen Nordin veel succes en plezier in het uitvoeren van deze pittige functie.

 

Hoofdbestuur vvLEO

 

Even voorstellen

Mijn naam is Nordin Merema ik ben 22 jaar oud.
Sinds mijn 6e levensjaar ben ik al lid van vvLEO. Op mijn 12e ben ik begonnen met training geven en doe dit dus al jaren met heel veel plezier. Dit seizoen ben ik trainer/coach van LEO JO15-1 en voetbal ik zelf in LEO 5. Ik studeer aan het Alfa College en zit in het laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Tijdens mijn opleiding ben ik veel bezig met het trainen en coachen van voetbalteams, maar ook met het begeleiden van andere trainers. Ik ben in het bezit van de diploma’s Pupillentrainer,  Juniorentrainer en UEFA-C (voorheen TC3) en wil mij in de toekomst verder ontwikkelen door vervolgcursussen te gaan volgen.

 

Ik zal veel bij LEO rondlopen en trainers aanschieten of ze misschien ergens tegen aanlopen. Trainers/leiders kunnen natuurlijk ook zelf altijd contact opnemen met mij.

 

Mail: Merema.nordin@gmail.com

Telefoon: 06-29938560 (liefst Whatsapp)

 

 

 

Delen

Lees meer over:
#even voorstellen #tc #trainer #training

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!