VRIENDEN VAN LEO - v.v. LEO

VRIENDEN VAN LEO

2 april 2015 23:15


Nieuwe vrienden gezocht !!

Mededeling vrienden van LEO  


Hierbij willen wij ons nog eens aan jullie voorstellen. Wie zijn wij en wat doen wij.

Wij zijn een groepje "vrienden van LEO" en doneren ieder jaar een bedrag van € 50,00. Hiervoor wordt je opgenomen in de vriendenlijst en word als je dat wilt je naam (of dat van je bedrijf) vermeld op het vriendenbord in onze hal. Wij dragen vvLEO een warm hart toe. 

Je hoeft geen lid te zijn van vvLEO om vriend te worden, dus ooms, tantes, opa en oma, buurman of buurvrouw, vriend of vriendin, iedereen kan vriend worden. Alle donaties van de vrienden worden rechtstreeks toebedeeld aan onze vereniging.

Hoe meer vrienden, hoe meer extra's en mogelijkheden er zijn voor vvLEO, dus meld je aan als vriend.

Wat gebeurt er met de bijdrage. Er worden materialen voor aangeschaft waar binnen de begroting geen geld voor is, dugouts op het nieuwe veld, terras meubilair, enz enz. Ieder team kan vragen om een bijdrage voor een toernooi. Het jeugdkamp, welke elke twee jaar wordt georganiseerd krijgt een bijdrage. Daar waar het mogelijk is, ondersteunen wij als "vrienden van LEO"  in diverse activiteiten. 

Voor het aanmelden als vriend(in) kun je gebruiken maken van het contactformulier op de website       of stuur een email naar : vrienden@vvleo.nl

Hoe meer vrienden, hoe meer voetbalvreugde voor onze voetballers(tjes) / voetbalsters


  

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!