2e infoavond vvLEO teamindelingen (2014-2015)

29 april 2014 23:00


14 mei 20:00 uur

Uitnodiging.

 Op woensdagavond 14 mei delen wij de informatie en inzichten betreffende: spelersinventarisatie, aantal teams per leeftijdscategeorie, meisjesvoetbal, klassindeling van de teams, voortgang van de indelingen, dilemma’s en keuzes, open eindjes, wedstrijdschema’s en meer. Doel is om de actuele kennis en inzichten van dat moment zoveel mogelijk te delen met de vereniging. Waar werk(t)en ‘de indelers’ aan en met wie eigenlijk? Welke vraagstukken dienen zich aan? Of…. Aha… werkt dat zo! Waar liggen de pijnpunten? Het zal toch niet waar zijn?

 Wij streven naar volledige duidelijkheid voor iedereen vóór de zomervakantie. Dat is de beste garantie voor een soepele start van het nieuwe seizoen.  Wij zijn tevreden over hoe het indelingsproces zich voltrekt. De zorgvuldige werkwijze en het druk bezette clubgebouw maken dat deze infoavond wel wat later komt dan gepland. Maar het voordeel is dat wij dus méér informatie kunnen bespreken. De avond gaat niet over de individele keuzes voor de teamsamenstellingen, want daarvoor zijn de indelingsbesprekingen per leeftijdscategeorie gepland.

 (potentiele) leiders en trainers wordt met klem verzocht bij de infoavond aanwezig te zijn. Maar iedereen met enige interesse is van harte uitgenodigd.  De bijeenkomst is in de vvLEO kantine. Inloop is vanaf 19:30 uur.  Om 20:00 uur starten wij de informatieuitwisseling in de vorm van presentatie en gesprek. Wij denken de avond uiterlijk om 21:30 uur te kunnen afsluiten, zodat degenen die dat leuk vinden nog even met elkaar kunnen nababbelen.Delen

Lees meer over:
#seizoen #team #teamindeling

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!